Uvjeti dostave

Proizvodi se dostavljaju samo unutar granica Republike Hrvatske.


Naručene proizvode dostavljamo u roku od 5 – 7 radnih dana, ovisno o adresi dostave. Zamolbe u narudžbama vezane uz kraći termin dostave ili dostave na određeni dan mogu se, ali i ne moraju uvažiti, ovisno o raspoloživosti proizvoda. 

Dostava na kućnu adresu vrši se svakoga tjedna u periodu od ponedjeljka do petka, a ne dostavlja se subotom i nedjeljom, osim ako prethodno nije tako dogovoreno i potvrđeno s naše strane. 

Dostava se vrši od vrata do vrata, točnije do adrese primatelja putem prijevozničke tvrtke INTEREUROPA d.o.o. (dalje u tekstu: INTEREUROPA) koja obavlja usluge transporta. Vrijeme u kojem dostavna služba dostavlja pakete je 08:00 – 16:00h i nažalost ne možemo utjecati na točan termin dostave kao i na zamolbe da se paketi dostavljaju nakon 16:00h. 

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 50,00 €, a za naručenu robu u iznosu manjem od 50,00 € dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku INTEREUROPE.

NAPOMENA: Iznimka su otoci na koje se uopće ne vrši dostava te je potrebno preuzimanje u najbližem terminalu. Otoci na koje se ne vrši dostava su sljedeći: Dugi otok, Iž, Rava, Mulat, Ist, Silba, Premuda, Sestrunj, Zverinac, Rivanj, Šolta, Lastovo, Mljet, Koločep, Šipan, Lopud, Susak, Unije i Ilovik (za posljednja tri otoka preuzimanje u luci Mali Lošinj). 

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostava INTEREUROPA

Status narudžbe možete pratiti na način da kliknete na link www.intereuropa.hr te pod rubriku praćenje pošiljke u koju se upisuje broj narudžbe za praćenje pošiljke. Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku naknadno Vam šaljemo broj narudžbe za praćenje.

Osobno preuzimanje

Ukoliko Vam ne odgovara dostava na kućnu adresu, možete odabrati opciju osobnog preuzimanja što znači da će vam paket biti spreman za preuzimanje na adresi Klokočevec Samoborski 6E, 10432 Bregana u roku od 2 radna dana od zaprimljene narudžbe/uplate.  Kada je boca spremna za preuzimanje, šaljemo vam obavijest mailom. Od trenutka kada mailom dobijete obavijest da vam je paket spreman za isporuku, možete ga doći preuzeti unutar radnog vremena: 
Ponedjeljak – petak: 8:00h – 16:00h,

Komentare, pohvale ili pritužbe vezano za dostavu možete poslati na e-mail: info@rakije-perkovic.hr