S VAMA JOŠ OD 2002.

NAGRAĐIVANI DIZAJN I KVALITETA

Obiteljski obrt “MDM Perković” nastao je na temelju višegodišnje proizvodnje rakije za vlastite potrebe u čije su recepte utkane godine iskustva i napornog rada. Na temelju tog dugogodišnjeg predanog i studioznog rada na receptima, sam obrt je službeno nastao 2002.godine na istim tim receptima. Danas s ponosom možemo predstaviti paletu od dvanaest naših ukusnih rakija i likera. Naši proizvodi funkcioniraju kao prvorazredni gurmanski doživljaj, ali i kao vrhunski poklon za asve prilike, upravo zbog svoje elegancije i jedinstvenih idejnih rješenja koje smo realizirali na našoj ambalaži.

Jahre Erfahrung

Harte Arbeit

Traditionelle Rezepte

NORME I DIZAJN

BOCE I KUTIJE

MDM Perković proizvodi biljne rakije s imenima i likovima slavnih hrvatskih izumitelja. Marin Getaldić (teleskop) rakija je od rogača, Faust Vrančić (padobran) je travarica, Josip Vučetić (daktiloskopija) smokovača, Slavoljub Penkala (mehanička olovka) viljamovka, Ivan Lupis (torpedo) morlačka krv, Andrija Mohorovičić (seizmički valovi) rakija od borovnice, a David Schwarz (cepelin) orahovac. Boce i kutije su iznimno atraktivnog dizajna, s izvornim akademskim crtežima.

S ponosom ističemo da smo među prvima u Republici Hrvatskoj (2008. godine) certificirali međunarodno priznatu normu ISO 22000:2005, koja objedinjuje dosadašnje norme ISO 9001 i HACCP. Ovaj certifikat i njegova pravilna primjena osigurava potpuno sljedivost proizvoda i najviše standarde u proizvodnji alkoholnih pića.

PROČITAJTE ŠTO MEDIJI KAŽU O NAMA

TISAK

U današnjem društvu sve vrvi informacijama, a samo su mediji sposobni pružiti brzo i potpuno izvješće o onom što se oko nas događa. Pročitajte neke od članaka koji će Vas informirati i upoznati s našim radom, proizvodnjon i poslovanjem.

Hosted by CroCloud in Germany© All rights reserved Coded with passion by Digital Tailors

Log in with your credentials

Forgot your details?